Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

на кой събор ви е било най готино

Започната от drag star, Февруари 16, 2010, 03:01:51 PM

« назад - напред »

drag star

на мен лично най много ми е харесало досега миналата година на приморско !голям кеф ми беше !спокойствие ,всяка вечер най малко една група на живо ,прекрасно място и жестоко време !та чакам да кажете на вас къде ви е кефило най много !

Tihomir

Аз лично миналата година пропуснах всички събори :) , но за сметка на това направих 10-дневна екскурзия, със жена ми, из северо-източна България. Километрите бяха само 1200, но беше голям кеф. Маршрута ни беше по печатите на 100-те забележителности и успяхем да съберем над 20 печата за това време.

drag star

ако решиш да правиш някаква екскурзия и тази година ти или някой от форума тук ще съм много радостен да ме поканите с моята приятелка !

donbuch

Аз успях да пообиколя доста събори миналата година и фаворита ми беше този във Велико Търново. Чудесно място, време, организация и хора с които пътувах! Голямо приключение:) Други яки бяха Стара Загора и Хасково:) И Ямбол ми хареса въпреки, че ми беше малко далече. На този събор принципно няма много софиянци така, че си беше подвиг за мен и Вирагото:)
ISRA # 31022
"Бог умря" - Ницше; "Ницше умря!" - Бог;

Геш

На мен също много ми хареса Търновския събор. Военните бани бяха голяма атракция, групите също ми харесаха - особенно много мацките от група "Силует" от Бургас. Лошо впечатление ми направиха хора с бусове и автомобили в огражденията които пускаха високо чалга в местата за спане :o
Много добре се получи и събора на Средногоски братя - малък, но весел.
Също така много ми харесва рок феста на Берковица - не е мото събор но е много по-добро от повечето събори. Дано има и занапред.
ISRA 31087