Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Къстъм Седалки

Започната от Tihomir, Декември 07, 2009, 10:10:18 AM

« назад - напред »

Tihomir

Ето няколко снимки на седалки направени от psiharix

Втората и третата седалка са предна и задна седалка на един мотор  :D

Tzero

Много са интересни!
Ще помоля колегата psiharix
да покаже и други проекти ,
както и ако е възможно да сподели опита си с цени на
материали, труд и колко аджеба излиза такваз хубавиня ::)
ISRA #30526

Ицо

Всичко е относително и различно за всеки. За материалите и Тишо може да ти каже, защото вече е редовен клиент там. Проекти- кой каквото си поиска, стига да мога да го направя естествено.

donbuch

Много красиви седалки! Ще ти пиша като почна да си префасонирам моторетката:)
ISRA # 31022
"Бог умря" - Ницше; "Ницше умря!" - Бог;

Ицо

Tihomir

Това е най-хубавото нещо, което си правил  :o  ;D

Tzero

Най-хубавото винаги предстои!
Но определено последната работа много ми хареса!
Respect!
ISRA #30526

fitich

Силно впечатлен съм !!! Много е красиво, явно си добър в тия работи! Хубаво е някой ден да видим на живо как изглежда......
I.S.R.A. #30914

Ицо

Цитат на: fitich - Февруари 03, 2010, 11:38:35 AM
Силно впечатлен съм !!! Много е красиво, явно си добър в тия работи! Хубаво е някой ден да видим на живо как изглежда......
Сигурно ще се види, този на когото я правя не пропуска събор.

Furer

Дано да стане от мотора за да я видим ;D
I.S.R.A. # 30934

fitich

Цитат на: psiharix - Февруари 03, 2010, 08:48:55 PM
Цитат на: fitich - Февруари 03, 2010, 11:38:35 AM
Сигурно ще се види, този на когото я правя не пропуска събор.

Аз пък мислех че за себе си я правиш  :o ! Е щом ги правиш такива за чужди хора, представям си за себе си кво нещо ще сътвориш ......
П.П. Да открием сезона и с колегите които желаят ще дойдем до Пловдив,  свръзката ще ни е Тихича, а любезен домакин Фюрера  ... Айде да се разкарва тоя сняг, да сменяме маслата и да палиме да го еба
I.S.R.A. #30914

Ицо

За моята е рано, щото нямам време да си довърша ремонта. Но не съм я мислил още, сигурно ще се заиграя повечко.  ::)

drag star

обадете се като ходите !и аз ще дойда от изток !

Ицо

Айде идвайте! И за да не е спам, едно къстъм ключе да покажа:

В момента разсъждавам върху нов резезвоар, но засега съм направил само ламарина с капачка. :D

fitich

Пак ме изкърти..............  :o , много качествената продукция ! Не се бях и замислял за нещо такова.. Започват да ми идват едни мисли в главата, да си разкича мотора от всичко което има по него , а то има бая и да променя визията. Човека от който го купих в щатите е набил сума ти пари в екстри които ми идват в повече, ама ми е жал да ги махам . Ще мисля и ще се настройвам, току виж ми дойде музата и хвана шестограмите....
I.S.R.A. #30914