Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Вампирско возене на север

Започната от Tzero, Август 07, 2012, 01:04:24 AM

« назад - напред »

Tzero

Краят на август или началото на септември.
Дворецът в Пелеш,крепостта Ръшнов, Бран-замъка на Дракула(Цепеш),
Трансфъгъраш.
Всякаква информация е добре дошла.
Ако някой има идея за къмпинги да казва.
ISRA #30526

Tihomir

Има 4-ри почивни дни в началото на Септември. Може да ги вместим там :)

route_66

http://www.motoforum./index.php/topic,51856.0.html
На който му се чете-тук има доста информация.Описано е като пътеписи,има маршрути,места за нощувки,цени,снимки и всичко необходимо за подготовката.
I.S.R.A.#31236

route_66

I.S.R.A.#31236

route_66

I.S.R.A.#31236

Furer

Наистина е хубаво място за езда, но докато се стигне до там ще е мъка.
На нас с рейса ни се видя много пътя до Брашов, пък незнам с моторите как ще е.
:D
I.S.R.A. # 30934

Tzero

е така е с автобуса  ;) стигаш сух ,чист и...уморен
ISRA #30526

xaskoveca

и аз имам такава идея за такова пьтуване точно по това време може да се нагласим да пьтуваме заедно
ISRA- 31220

Tihomir

Колежката ми каза, че по това време е дъждовен сезон там. Тя е ходила в началото на септември по този маршрут.

xaskoveca

ами ще видим прогнозата за времето
ISRA- 31220

White_Angel

Казват че там се ходи с мотор до края на юли , август не става , СТУД!!!
ISRA: 31791

route_66

Питайте Пламен(колега от форума с Драг Стар 400)ако не се лъжа,той прави миналата година пътуване натам.
I.S.R.A.#31236

Tihomir

Колегата и тази година ходи. Хасковеца се е наканил да ходи и се организира вече.

xaskoveca

аз вече съм в румаанско вчер бяхме в синая страхотно местенце монахме през брашов сега сме в бран квартирите са на много добри цени 27лв наши пари за двама човека и мога да кайа че стаите са доста луксозни бенсина е по ежтин с 2ст от нашия  :D всичко много си заслужава трябваше да се нагласите и вие поздражи от бран 
ISRA- 31220

Tihomir

Цитат на: xaskoveca - Септември 02, 2012, 09:19:44 PM
аз вече съм в румаанско вчер бяхме в синая страхотно местенце монахме през брашов сега сме в бран квартирите са на много добри цени 27лв наши пари за двама човека и мога да кайа че стаите са доста луксозни бенсина е по ежтин с 2ст от нашия  :D всичко много си заслужава трябваше да се нагласите и вие поздражи от бран

Радвам се, че всичко е Супер. Харесайте места, където да се ходи и догодина ще сте ни гидове в Румъния.