Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Празнична сбирка на 13.01.2012 (Петък)

Започната от Tihomir, Декември 09, 2011, 10:01:08 AM

« назад - напред »

Tihomir

Какво ще кажете да се съберем последната сряда от Декември за последно през 2011. Този път очаквам предложения за мястото. Достатчъно време има до тогава, за да се организираме :)

Геш

За съжаление аз не съм в София и ще пропусна.
ISRA 31087

krasimir77

Ай да уцелим хубаво време и ако е такова - може в Route 80.. ako сте съгласни. П.С. а 18-ти е неделя - което е хубаво, а не сряда - което ще е малко терсене.

Fats

С най-голямо удоволствие ще ви предложа гостоприемство. Мисля, че в домашна обстановка ще е доста по-приятно отколкото в един лошо отоплен хамбар. Пък и готвачите по кръчмите не могат да ми се закачат на малкия пръст. Имам две скари, на ток и на дървен кюмур, хубава фурна и най-вече желание да си направим едно хубаво събиране. Дайте само да решим дали да е в събота или неделя. Предлагайте.
Е PLURIBUS UNUM

donbuch

Тази девойка ще вземе ли участие в събирането?
ISRA # 31022
"Бог умря" - Ницше; "Ницше умря!" - Бог;

Fats

Това не е девойка, а Тишо с перука и пластмасови цомби. Като за празник. Ама ако чак толкова си падаш...
Е PLURIBUS UNUM

Tihomir

route_66

Та кво стана ся,гледахте ли се попразнично или не?или май ще трябва да дойде откриването(за тези,които са закривали,щото аз още си карам и не мисля да закривам)на новия сезон за да се видим пак на две колила.Весела коледа на всички и весело посрещане на новата година.
I.S.R.A.#31236

frencha

Честита Коледа! От здраве да не се отървавате!

Tihomir

Май се отлага за след Нова Година. Явно всеки се е запилял на някъде :)

Геш

Ако е към средата на Януари , ще се включа и аз .
ISRA 31087

Tihomir

Става и средата на Януари. Дайте предложения за дата :)

Tzero

гледам един петък 13-ти има тук през януари ;D
ISRA #30526

Ицо

Аз идвам, ама ти вече знаеш. И Тишо ще дойде.

Tihomir

Трябва да определим час и мястно само, очевидно има дата вече :)