Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Официално откриване на Star Hawks of ISRA

Започната от Fats, Септември 07, 2009, 10:45:54 AM

« назад - напред »

Fats

От няколко дена в главата ми се върти една идея - като се пооправи времето да се съберем в някоя крайградска кръчма и да изпием по бира по случай случката. Вече карам кола и мога да се придвижвам. При Илия в Рудалци има много и все хубави (поне на мен тъй ми се струва) кръчмета. Да видим какво ще каже той по въпроса и след това да уточним деня - някоя събота или неделя. Мисля, че не е трудно да се организираме, още сме малко, но пък най-личните. :D :D :D
Е PLURIBUS UNUM

Tzero

Прекрасна идея!
Но е добре да стане след следващата седмица 14-20 септември,
че да се пооправи малко времето.Пък и да не е съботно -неделно,ей го къде е Рударци  :D
ISRA #30526

teo-vt

Аз съм "ЗА" идеята, но ще пропусна най-вероятно поради сватбени ангажименти.Това обаче не бива да възпрепятства медийното отразяване на събитието(да сложите някоя и др снимка че да ви се порадвам)!
Поздрави на всички колеги,
teo-vt
ISRA Number:30541

Tihomir

Чудесна идея на Fats. Наистина трябва да се уговорим, че да е удобно на всички  ;) А и трябва да си докарам мотора, че събота и неделя ме хванаха бурите и трябваше да акостирам  ;D

Илия

Какво друго да кажа, освен, че идеята е чудесна:) ... има къде да се съберем и в Рударци и в Кладница, където живея ... пък и циганско лято ни чака, предстоят подвизи:))

Tihomir

Като гледам прогнозите за времето само понеделник ще е сухо :-[

Трябва да видим кой кога е свободен и да го направим, че ще завали сняг скоро  ;)

edi

като нов, ъъ... член, да попитам - това все още ли е "предстоящо" събитие (защото така седи на началната страница)?

Tzero

Здравей и добре дошъл!
Събитието е все още предстоящо!
Провеждането му ще бъде надлежно коментирано и обявено тук ,във форума!
А публикацията ще седи ,докато не я допълним със снимки от събитието :)
ISRA #30526

Tihomir

И аз да добава, смятам да го организираме колкото е възможно по-скоро. Всякакъв вид идеи са добре дошли  :)

П.П. Добре дошъл.

donbuch

Ами да....аз имам конкретна идея и план, който за момента съм споделил само с Тишо...надявам се събота да имаме възможност и време да обсъдим този важен въпрос:)
ISRA # 31022
"Бог умря" - Ницше; "Ницше умря!" - Бог;

Геш

Понеже се намирам в гр. Мъглиж (до Казанлък) и не ми се стъпва в столицата предлагам:
Ако след срещата в София има желаещи за карене , то мога да предложа 100тина км по подбалкана за да се присъединя и аз. Мога да пресрещна групата. По този път има добри места за хапване както на заведение така и за пикник, а и е интересен.
Примерно яз. Душанци или заведение "Пъстървата" до Калофер

ISRA 31087

drag star

МЪГЛИЖ БЕШЕ ПРЪВ ! И АЗ ЩЕ ДОЙДА ОТ ИЗТОК С КОНЯ !АМА НЕ ДО СОФИЯ !АКО Е ДО ТАМ СИ ПРАЗНУВАЙТЕ САМИ

Tihomir

Това, наистина е първото предложение и се намира посредата на България :)