Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Член 48

Започната от Tihomir, Септември 12, 2013, 04:59:52 PM

« назад - напред »

Tihomir

Ето какво ми дадоха днеска докато минавах техническия преглед на мотора си. Важало и за нас :)

Много ми е интересно на какво мнение сте :)

Ицо

На майка им путката, а подемник за да си сменя по лесно гумата не щат ли? Ся и зимни гуми наесен ще поискат баси идиотите!

route_66

Даам,въпроса със зимните гуми живо ме интересува.А и като сме със различен цолаж отпред и отзад значи трябва да си носиме две резервни гуми.Ми Къ!Е нема такава простотия!
I.S.R.A.#31236

newbie_rider

Колеги, до колкото аз успях да намеря информация:
"Категория L - Мотопеди и мотоциклети, както и МПС за пресечени местности (всъдеходи) и други малки три- и четириколесни превозни средства.
В категория L мотоциклетите се подразделят на 2 групи – с кош и без кош. Има също подгрупа триколесни мотопеди, които имат по-малки двигатели и по-ниски максимални скорости от триколесните мотори." - което означава, че нас ни касае само ал. 1, която гласи, че трябва да сме оборудвани с обезопасителен триъгълник, светлоотразителна жилетка и аптечка.
Ал. 2 е за МПС извън категория L - т.е.:
" Категория M
Превозни средства с поне 4 колела за превоз на пътници – предимно леки автомобили.
Категория N
Превозни средства за превоз на стоки, групирани по размер. Това се предимно камиони и камионетки.
Категория O
Ремаркета и полуремаркета. "

Така, че би трябвало само за останалите МПС-та да важат исканията в ал. 2 :)

Tzero

:) аз ще броя предното колело за резервно на задното,може и обратното
(не ми пречи ,дето ще ме водят ,че карам едноколесно)
а за триъгълник...ми возете си жена с триъгълник и готово
ISRA #30526