Main Menu

Промяна новините на форума:

SMF - Just Installed!

Откриване на МОТО Сезон 2013

Започната от Tihomir, Февруари 25, 2013, 02:07:46 PM

« назад - напред »

Tihomir

Доста добре изглежда. Дано да позволи времето :)

Rashko-strashko

Цитат на: Tihomir - Март 12, 2013, 09:15:09 AM
Доста добре изглежда. Дано да позволи времето :)

Ще позволи разбира се... сега тази неделя ще бъде отврат докато съм на работа, а другата когато е откриването трябва да бъде най-малко 15 + градуса...

П.С. На който не му се ходи на кръчма може да се поразходи до Одранишкия манастир Св. Св. Първоапостоли Петър и Павел. Там няма никой друг освен отец Ефрем, два пауна и няколко токачки... Миналата неделя ходих там с децата и общо взето е много приятно... кръчма няма, магазини за сувенири няма... общо взето е мн. готино. Само последните около 2 километра са черен път...
Ооооо... Пепи, искаш ли едно кило кренвирш?

Tihomir

Краси .... с черния път ме загуби :)

Rashko-strashko

Така е... като ти е нисък маторя...  8) 8) 8)
Ооооо... Пепи, искаш ли едно кило кренвирш?

Tihomir

Цитат на: Rashko-strashko - Март 20, 2013, 03:12:28 PM
Така е... като ти е нисък маторя...  8) 8) 8)

За това пък аз съм висок :)

Tihomir

http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/weekend

Дават го малко студено, но важното е да е сухо. Предлагам на място да преценим къде ще ходим. Какво ще кажете?

-1 / 7

krasimir77

Още само един ден остана!!!! Дано само да е сухо, ама и мокро - пак ше си бръмчим до де измръзнем и после - згряване.  :P

Esper

Хах, няма да се плашите.
Каквото и да е времето не може да е толкоз зле. Поне не и през уикенда.
Някои хора вече цял месец ще стане сме само на мотори пък все още сме живи и здрави.
А аз вероятно няма да мога да се присъединя, поне не и от площада.
От почти месец се случи така, че карам без книжка и не ми се включва в мероприятие, на което куките ще гледат с повишен интерес.

Tihomir

Ако времето позволи, въпреки сегашния сняг, утре в 10:00 на огъня. Ще има ли предварително събиране преди това?

Tzero

аз утре сутрин ще реша дали да откривам мото сезон
или да покарам сноуборд  ;D
тъй че викам да не правим срещи ,
ами който е решил направо 10ч на огъня
ISRA #30526

Tihomir

Цитат на: Tzero - Март 22, 2013, 03:43:57 PM
аз утре сутрин ще реша дали да откривам мото сезон
или да покарам сноуборд  ;D
тъй че викам да не правим срещи ,
ами който е решил направо 10ч на огъня

Правилно, утре като станем ще си пратим по един СМС за добро утро :) Може и да ни изненада времето :) Ако господ е  моторист :)

-1/9

Free Spirit

Незнам дали дедо боже е моторист,можеше да отпусне още едни 5 градуса де'а и скръндзата  ;D

Tihomir

Ето малко снимки от събитието. Ако някой друг се е сетил да снима, моля да ми ги изпрати, за да ги кача в Галерията.

http://star-hawks.com/index.php?action=picasagallerybrowser&album=2013

krasimir77

route_66

Нещо ви рехава дружината.Съжалявам,че не можах да дойда и аз ама на изхода на града имаше шествие на бели мечки и пингвини и не ме пуснаха ;)
I.S.R.A.#31236